Livet på landet

Följ en fembarnsfamilj på landet som försöker kombinera vardagslivet med gårdslivet och självhushållning.

Havanna 11 år

Publicerad 2020-09-16 07:56:45 i Allmänt, Familj, Födelsedag,

Igår fyllde min fina Havanna hela 11 år. Kan inte förstå att hon redan blivit så stor. Nästa år börjar hon på stor skolan. Känns som om det var nyss Erica började där...
Det var helt underbart väder redan på morgonen. Dem senaste veckorna har jag klätt på Stephanie ytterkläder när hon sovit i vagnen men igår räckte det med body och byxor. 
Den första som gratulerade henne var Frans, vår "vinterkatt".
Patrik hade inte så mycket att göra på jobb så han kom hem tidigt. 

(null)

(null)

(null)

Havanna hade önskat hemmagjord pizza till kvällsmat. Det är vid såna tillfällen jag önskar vi hade större kök och större ugn, haha. Det blir så tydligt hur stor vår familj är och hur litet vårt kök är.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi brukar fika också innan presenterna öppnas men alla blev lite för mätta så vi tog dem mellan pizzan och fikan denna gången, haha.
Vet inte om det syns men hon blev jätte glad och nöjd med det hon fick. 
Tycker det är så svårt att hitta på presenter till dem när dem är i den åldern, antingen har dem allt eller så önskar dem sig allt. Men vi lyckades få till det. 
Kvällen avslutades med jordgubbar, glass och vispad grädde. 
Jag hade ju önskat att det var våra egna men eftersom vissa får åt upp alla plantor blev det ju lite si och så med jordgubbar detta året. 

(null)

Idag kör vi sista dagen med skola för tre av flickorna för denna vecka, dem har studiedag både torsdag och fredag. Patrik jobbar idag och i morgon sen har han semester på fredag. Bara Erica som måste gå full vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela